Nira teollisuuspumput

Teollisuuspumput ja pumput LVI-rakentamiseen

Nira-pumppu pumppaa aina. Nira-käsipumppu on varma valinta erilaisten nesteiden pumppaukseen toimintavarmuutta vaativissa ympäristöissä ja ääriolosuhteissa. Käsikäyttöinen pumppu toimii esimerkiksi lämmönsiirtojärjestelmän täyttöpumppuna, erilaisten sähköisten järjestelmien varajärjestelminä, ja sähköttömiä tai huoltovapaita ratkaisuja vaativissa käyttöympäristöissä.

Niralla pumppautuvia nesteitä ovat muun muassa vesi, öljyt, polttoaineet, kemikaalit
Nira 6b maadoitettu

UUTUUS! 6B käsipumppu 1" viton Maadoitettu

Maadoitettu käsipumppu

Nira 6B viton käsipumpun maadoitettu versio räjähdysvaarallisille alueille.
Sopii esim. bensan pumppaamiseen.

Tutustu tuotteeseen >>>

Nira-käsipumput konerakentamiseen ja laitevalmistukseen

Öljyn, veden ja polttoaineiden turvalliseen pumppaukseen vaativissa ympäristöissä soveltuvat Nira-pumput ovat toimintavarma ratkaisu hydraulisiin järjestelmiin sekä moottorien ja muiden laitteiden nesteiden siirtoon.

Turvallinen Nira-pumppu toimii kylmissä ja kuumissa lämpötiloissa, eikä se pitkilläkään käyttöväleillä jäädy, syövy tai ruostu. Yksinkertainen mekaaninen toimintaperiaate sekä kestävät materiaalit ja pinnoitteet tekevät Nirasta pitkäaikaisen ja huoltovapaan ratkaisun.

LVI-rakentamisen varma ratkaisu – Nira-käsipumppu

Kestävän manuaalisen Nira-pumpun ominaisuudet palvelevat rakennusteollisuuden tarpeita esimerkiksi sähköverkosta riippumattomana rakennusten lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien täyttöratkaisuna.

Kestävät materiaalit ja vahva runko varmistavat Niran pitkän käyttöiän ja toimintavarmuuden myös pitkillä käyttöväleillä ja esimerkiksi likaisissa tai pölyisissä ympäristöissä. Niralla voi pumpata monipuolisesti erilaisia nesteitä vedestä glykoliin.

Turvallinen ja varma Nira-pumppu säiliöihin

Kestävyys vaihtelevissa olosuhteissa on keskeinen polttoainesäiliön ja öljysäiliön ominaisuus. Tankkauspisteiden ja palavien nesteiden säiliöiden pumpuilta odotetaan myös pitkäikäisyyttä ja toimintavarmuutta.

Nira-käsipumppujen ominaisuuksia on kehitetty 90 vuoden ajan. Pitkän tuotekehityksen tulos on varma mekaaninen ratkaisu ja materiaalit, joista valmistettu Nira-käsipumppu toimii virheettömästi kylmässä ja kuumassa (-30…+50℃), pölystä ja kosteudesta huolimatta. Niralla voi pumpata veden lisäksi lukuisia öljyjä, polttoaineita ja muita nesteitä.

Kaivonporauksen käsipumppuratkaisu: Nira

Toimintavarma Nira-käsipumppu kestää vuosikymmeniä vaihtelevissa olosuhteissa. Arktisissa ja Afrikan kuumissa olosuhteissa testattu Nira-pumppu perustuu ainutlaatuisen vahvaan tekniseen ratkaisuun sekä materiaaleihin ja pinnoitteisiin, jotka kestävät erilaisia nesteitä (muun muassa vesi, erilaiset öljyt ja polttoaineet) haurastumatta.

Kattavat varaosa- ja elinkaaripalvelut varmistavat Nira-pumpun pitkän ja huolettoman käyttöiän.