Nira-tuotteiden hinnastot ja maksutapavaihtoehdot

Nira-tuotteiden hinnat löydät verkkokaupasta, tuotekohtaisilta sivuilta. Voit myös ladata kattavan hinnaston: Lataa pdf-hinnasto

Tietoja maksutavoista

Nira-verkkokauppa käyttää maksutapahtumiin kotimaista Paytrail Oyj -palvelua, joka mahdollistaa lukuisia eri maksutapoja. Paytrail Oyj:n maksunvälityspalvelu välittää maksusi Nira Pumps Oy:lle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Maksusuoritus onnistuu myös yleisimmillä luottokorteilla.

Maksaessasi Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla, Nira Pumps Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj toimii Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Lue verkkokaupan sopimusehdot

DKKDU6A2