Nira-tuotteiden hinnastot ja maksutapavaihtoehdot

Nira-tuotteiden hinnat löydät verkkokaupasta, tuotekohtaisilta sivuilta. Voit myös ladata kattavan hinnaston: Lataa pdf-hinnasto

Tietoja maksutavoista

Nira-verkkokauppa käyttää maksutapahtumiin kotimaista Paytrail Oyj -palvelua, joka mahdollistaa lukuisia eri maksutapoja. Paytrail Oyj:n maksunvälityspalvelu välittää maksusi Nira Pumps Oy:lle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Maksusuoritus onnistuu myös yleisimmillä luottokorteilla.

Maksaessasi Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla, Nira Pumps Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj toimii Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Lue verkkokaupan sopimusehdot

DKKDU6A2

 

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Painamalla OK hyväksyt evästeiden käytön.