Nira Pumps Oy – suomalaista laatua jo 100 vuotta

Suomalainen Nira Pumps Oy on suunnitellut, valmistanut ja markkinoinut Nira-käsipumppuja 100 vuoden ajan. Pitkäaikainen kokemus ja syvällinen asiantuntemus ovat mahdollistaneet mittavan tuotekehitystyön, jonka seurauksena Nira-pumput ovat toimintavarmoja ja kestäviä jopa ääriolosuhteissa. Nira-käsipumpputekniikan sovelluksia on käytössä yli 50 maassa Afrikan pölyisestä kuumuudesta arktisten alueiden kymmenien asteiden pakkaseen.

Asiakkaidemme tuotekehitystä tukevan sovellussuunnitteluosaamisen lisäksi tarjoamme kattavan, toimitusvarman ja nopean kansainvälisen varaosapalvelun jopa kymmeniä vuosia vanhoihin pumppuihin.

Nira-käsipumput on suunniteltu kestämään haastaviakin olosuhteita vuodesta toiseen. Käyttäjäystävällinen toiminnallisuus ja muotoilu sekä testatut materiaalit varmistavat turvallisuuden kaikissa käyttöympäristöissä.

Tekninen myyntimme ja suunnittelupalvelumme palvelevat asiakkaidemme monipuolisissa sovellustarpeissa eri toimialoille ja käyttöympäristöihin.

Nira-pumput suunnittelee ja valmistaa sastamalalainen Nira Pumps Oy vastuullisuuden ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Nira-pumppuja ja niiden varaosia löydät myös jälleenmyyjiemme valikoimista.