Nira 6B käsipumppu 3/4" muovipak.

Hinta: 247,11 EUR 199,28 EUR (alv 24,00 %) (alv 0 %)

  • Tuotekoodi 1102PB
  • Toimitusaika 1-2 vko
  • Rahtikustannus 14,51 EUR 11,70 EUR Tooltip

Nira 6B öljy- ja vesipumppu 3/4" kierrelaipoilla, pakattu muoviin.

Pääosin ruostumaton käsipumppu nitriilitiivisteillä, joka sopii mm. öljyn, glykolin ja talousveden pumppaamiseen. Mainio kesämökkikäytössä saunan vesipumppuna tai öljysäiliöissä. Nira 6B käsipumppu on saatavissa myös Viton-tiivisteillä (koodi 1105), jolloin se soveltuu esimerkiksi bensiinin pumppaamiseen.

Pumpun sisällä oleva keinuvivusto voi ruostua, joten pumppu ei ole kokonaan ruostumaton. Valikoimistamme löytyy myös täysin ruostumaton Nira 6B pumppu, koodi 1102R. Pumppua ei suositella juomavedelle, koska se ei tyhjene itsestään käytön jälkeen, vaan vesi jää pumpun sisälle seisomaan. Tämän vuoksi, mikäli Nira 6B pumppua käytetään talousveden pumppaukseen ja pumppua säilytetään paikassa, missä on jäätymisvaara, pumppu pitää muistaa tyhjentää vedestä ennen pakkasia.

Liittimiä kiinnittäessäsi tai irroittaessasi, huomioi että pumppu on tukevasti esim lattiaa vasten, eikä vääntö kohdistu itse pumppuun. Pumppu on valettu silumiinista, joka on siinä määrin pehmeää metallia, että läppäpesä voi vääntyä.

Pumppua asennettaessa huomioi, että imuputken pituus vaikuttaa pumpun max. imukorkeuteen. Pohjaventtiiliä käytettäessä pumpun imukorkeus on 8 metriä, ja ilman pohjaventtiilä imukorkeus on 4 metriä. Imuputkena käytetään tavallisesti P 1" (32 mm) putkea, jonka päähän pohjaventtiili asennetaan. Puutarhaletku ei sovellu imuputkeksi, koska se on liian pehmeää ja pumpun tuottama imu vetää letkun litteäksi.

Nira 6B kestää hetkellisesti n. 3 bar paineen. Pumppua ei saa asentaa verkkoon, jossa se on jatkuvasti paineen alaisena.
Kun pumppu liitetään polttoainesäiliöön, varmista ettei säiliö pääse tyhjenemään itsestään (lappoilmiö).

Tässä pumpussa on kahva ylöspäin. Kahvan suuntaa ei voi jälkikäteen kääntää. Kahva alaspäin pumpun tuotekoodi on 1112.

Materiaali Silumiini valu, teräs, ruostumaton teräs, nitriilikumi.
Soveltuvuus Vesi, öljy, polttoöljy, diesel, glykooli
Pakkaskestävyys -15C
Paino 3,3 kg
Pakkaus muovipakkaus
Imukorkeus 4 m ilman pohjaventtiiliä, pohjaventtiilin kanssa 8 m.
Tuotto 40L /min
Paine 1 bar
Valmistusmaa Suomi
3D-malli (.step) Tilaa -->

 
asiakaspalvelu

Customer service / asiakaspalvelu
+358(0)10 830 6713