Nira-pumppu toimii aina!


Suomalaisen puutarhan sekä koti- ja mökkipihan tunnistaa Nira-pumpusta. Nira-käsipumppu on ekologinen ja edullinen tapa nostaa talous- ja juomavesi pihakaivosta sähköttömästi. Klassinen suomalainen muotoilu kruunaa piha-alueen tunnelman. Kestävä ja turvallinen rakenne ja toiminnallisuus varmistavat pitkän ja huoltovapaan elinkaaren.

Toimintavarma ja pitkäikäinen käsipumppu

Käsikäyttöisiä Nira-pumppuja on käytössä ympäri maailmaa haastavissa ympäristöissä. Yksinkertainen mekaaninen toimintaperiaate säilyttää toimintavarmuutensa ympäri vuoden: Nira ei jäädy eikä ruostu pitkilläkään käyttöväleillä. Lähes sadan vuoden tuotekehityksen ja -testauksen tuloksena on syntynyt pumppujen tuoteperhe, johon kuuluvien käsipumppujen elinkaari on kymmeniä vuosia. Laajasta varaosa-valikoimastamme löytyvät varaosat myös vanhoihin pumppumalleihin.

Perinteisten Nira-mallien lisäksi saatavilla on moderniin miljööseen soveltuvia malleja. Ainutlaatuisen kestävää Nira-tekniikkaa on sovellettu myös lapsiturvalliseen Nira Leikkikenttäpumppuun.

Nira-käsipumpun käyttöympäristöt

  • koti- ja mökkipihat
  • puutarhat ja puistoalueet
  • maatilat
  • ympäristöt, joissa halutaan siirtää vettä tai muita nesteitä ilman sähköä
  • sähköpumpun varaosat

Nira-pumput ja varaosat helposti verkosta

Nira-käsipumput saat tilattua helposti verkkokaupastamme. Mikäli olet tilaamassa suuremman erän tuotteita, ota yhteyttä myyntiimme!

Tilaa Nira-käsipumppujen varaosia