Nira- käsipumppujen teollisuussovellukset

Lataa esite (pdf)

Alumiinirunkoiset NIRA 2, NIRA 6Bja NIRA 9 ovat varmatoimisia käsipumppuja teollisiin sovelluksiin, kuten liikkuvat työkoneet tai lvi -järjestelmät, sillä ne toimivat luotettavasti niin kuumassa kuin kylmässä (jäätymättömät nesteet) tai pölyisissä olosuhteissa - sähköenergiasta riippumatta. Tehokkaat kaksoissylinteripumput (NIRA 6B ja NIRA 9) ovat helppoja asentaa tukevien kiinnityskorvakkeiden ansiosta. NIRA 6B:n tuotto n. 40 l/min ja NIRA 9:n 60 l/min, maksimi imusyvyyden ollessa 8 metriä. NIRA 2 on kätevä tynnyri pumppu, joka voidaan kiinnittää suoraan tynnyriin. Sen tuotto noin 24 litraa minuutissa.

  • Pumput soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi:

  • Diesel -polttoaineiden sekä Viton- tiivisteillä myös bensiinin pumppaamiseen

  • Rakennusten jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien (glykoli) täyttöön

  • Hydrauliikkajärjestelmien täyttöön

  • Öljysäiliöiden täyttöön ja tyhjennykseen, jne.

Pumpuilla voidaan pumpata lukuisia polttoaineita, öljyjä ja kemikaaleja. Katso pumppujen soveltuvuustiedot ja pakkaskestävyys uudesta taulukostamme.

Olemme valmistaneet Nira pumppuja lähes 90 vuoden ajan, ja pumppujen varaosien saatavuus on turvattu satojen tuhansien asennusten johdosta. Laadun takeena Niraa käyttävät useat johtavat liikkuvien työkoneiden valmistajat Suomessa.

Nira 6B:n tilauksissa muista mainita haluatko teollisuus- vai jälleenmyyntipakkauksen. Teollisuuspakkauksen koodi on 1101PB (1") tai 1102PB (3/4")